Om oss

Om Kennel Du Nord

Det hela började med att vi bestämde oss för att nu är det dags att skaffa hund igen då vi förlorade vår senaste hund Pluto oktober 2008 och nu var vi intressrtrade av en boxer.

Letade länge men till slut så hittade vi Made Of Love Aroon en underbar han valp som vår dotter döpte till Pongo. Pongo avled hastigt februari 2016. 

Så sommaren 2016 flyttade Lexie in till oss, en liten busig och smart tjej som älskar allt och alla som en boxer ska göra. Lexie fick A-kullen  2019 där vi sparade Athena hemma men som senare flyttade till Gotland, B-kullen 2020. 

2020 flyttade Ilja in och efter ett tag flyttade Lexie till mina föräldrar för att njuta av sin pension där hon idag njuter av livet.

När jag var liten kretsade mycket runt hundar, utställning, uppfödning men som tyvärr fick läggas på hyllan sen när min lilla syster blev allergisk. Men hon blev äldre och växte ifrån allergin köpte vi oss en blandras sen har det bara rullat på och jag har aldrig varit utan längre perioder sen dess.

Nu bor vi i en villa på landet utanför Skivarp. Familjen består av mig (Elisabeth) min man, 2 barn Boxern Ilja och hennes kompis Olof och lilla Clara som är från C-kullen född 2022, höns, vaktlar, papegojor, ett antal reptiler och amfibier. 

 

Vem är då jag?

Jag föddes 1983 och är uppvuxen på Österlen tillsammans med mina föräldrar och lilla syster, flyttat runder en del men sedan 2007 bor jag och familjen utanför Skivarp.

Arbetar som undersköterska i nattpatrullen i Skurup där jag även har uppdrag som arbetsplats- och skyddsombud och AFA försäkringsrådgivare.

Är utbildad specialist undersköterska inom allmän och specialiserad palliativ vård, Våren 2022 förjade jag min Yrkeslärar utbildning på Malmö Universitet och kommer vara klar med min utbildning våren 2024.

Instagram: kenneldunords